Navigáció átugrása.
Címlap

Kérdések

Fórum Témák Hozzászólások Utolsó beküldés
Az európai polgárok és az Európai Unió között egy folyamatosan növekvo szakadék alakult ki. Brüsszel kiemelt feladatai közé sorolta a polgárok döntéshozatali folyamatban játszott szerepének erosítését, valamint a polgárok és az EU intézmények közötti távolság áthidalását. Szerinted hogyan lehetne ezt megoldani? Új intézményrendszert kellene kialakítani, nagyobb mértéku tájékoztatásra lenne szükség, vagy más módón kellene elérni a hétköznapi embereket? Vagy ez a távolság áthidalhatatlan?
0 0 -
Mit hozott neked a tagságunk? Előnyöket, vagy hátrányokat?
0 0 -
Szerinted szükségünk van rá? Azokban az országokban, ahol már bevezették megoszlanak róla a véleméynek. Te mit gondolsz errol?
0 0 -
Napjainkban sokan szeretnének külföldre menni munkát vállalni. Sokaknak gondot okoz a különböző papírok beszerzése, nem tudják hogy induljanak el, mire figyeljenek oda, esetleg az önéletrajzuk készítésével akadnak el.Ezen a fórumon várunk minden személyes tapasztalatot, hozzászólást, ötletet, ami másoknak is hasznos lehet. Ha pedig kérdésük lenne a témában megpróbálunk segíteni.
0 0 -
Szerinted hogyan élünk majd 10 év múlva? Jobban, vagy rosszabbul? Hol lesznek a határai? Addigra már nem is lesz EU?
0 0 -
Te mit gondolsz errol? Várjuk pozitív és/vagy negatív véleményeiteket.
0 0 -
Tanulni szeretnél? Kérdésed van? Ösztöndíj vagy suli érdekel? Megpróbálunk segíteni, kérdezz. Persze, ha tapasztalatod van, amit megosztanál velünk esetleg másokkal, akik ki szeretnének jutni külföldre azt is várjuk. Oszd meg ezeket másokkal is.
0 0 -